Looking For Anything Specific?

Φωτιεσ Ηλεια - Δίωξη εναντίον Γκαγκάτση για τα χρήματα που έδωσε η UEFA ... / Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας.

Φωτιεσ Ηλεια - Δίωξη εναντίον Γκαγκάτση για τα χρήματα που έδωσε η UEFA ... / Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας.. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης.

Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Πληροφορίες για εγκλωβισμένους στην αρχαία ολυμπία. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν.

ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ! ΣΤΟ ...
ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΙΚΗ. ΣΑΛΟΣ ΜΕ ΤΙΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΑΤΙ ! ΣΤΟ ... from i.ytimg.com
Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Σε τραγική κατάσταση βρίσκονται οι κάτοικοι στο χωριό κλάδεος στην ηλεία. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας.

Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το.

Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Νύχτα αγωνίας σε ηλεία, μεσσηνία και εύβοια. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: Μας στέλνεις την αγγελία σου ή την γράφεις μόνος σου, την βλέπουν χιλιάδες μέλη μας.έτσι σε. Απο τις φωτιές στην ηλεια το 2007 και απο τις οποίες δεν γλύτωσε ουτε το χωριό μας,σας παραθέτω κάποια video και κάποιες φωτογραφίες για να δείτε την κόλαση που πραγματικά επικράτησε εκείνες. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας.

Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Πυρκαγιά, από άγνωστη μέχρι στιγμής αιτία, ξέσπασε αργά το.

12 χρόνια από τις φονικές πυρκαγιές του 2007: Δείτε το ...
12 χρόνια από τις φονικές πυρκαγιές του 2007: Δείτε το ... from www.patrisnews.com
«ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. Φωτιά σε δασική έκταση στην περιοχή κακοτάρι ηλείας. Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Μέσα στις ώρες πανικού που έζησαν οι κάτοικοι στην ηλεία, δε θα μπορούσαν να αφήσουν απροστάτευτα τα ζώα τους. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας.

Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ.

Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Στην ηλεία ο μητσοτάκης, στην εύβοια ο τσίπρας. Δραματική είναι η κατάσταση στην ηλεία, καθώς συνεχίζει να καίει ανεξέλεγκτη η φωτιά που ξέσπασε στην περιοχή. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Αντιμέτωπη με την πύρινη λαίλαπα βρίσκεται για μια ακόμη φορά η ηλεία με την αρχαία ολυμπία, το μοναδικό αυτό αρχαιολογικό μνημείο, να κινδυνεύει από τις φλόγες. Στην ηλεία η εικόνα προκαλεί θλίψη: 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία. Εντολή για την προληπτική εκκένωση τριών ακόμη κοινοτήτων, έδωσε η πυροσβεστική, λόγω της φωτιάς που μαίνεται στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, στην ηλεία.

Μπορεί οι φλόγες να πλησίαζαν απειλητικά. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής. 7 πυρκαγιές σχεδόν ταυτόχρονα στην ηλεία.

patrisnews24 layout 1 by ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ...
patrisnews24 layout 1 by ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΙΚΟΣ ΟΡΓΑΝΙΣΜΟΣ ... from image.isu.pub
Στην περιοχή βρίσκεται από το απόγευμα ο υπουργός προστασίας του πολίτη, μιχάλης χρυσοχοΐδης. Συγκλονιστικές εικόνες από την φωτιά στην ηλεία και την αρχαία ολυμπία με σπίτι να έχει παραδοθεί στις φλόγες και απλούς κατοίκους να προσπαθούν να βοηθήσουν. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Εντολή να εκκενωθούν προληπτικά η αρχαία ολυμπία και η κοινότητα μιράκα, έδωσε το απόγευμα της τετάρτης η πυροσβεστική. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα.

Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα.

Σε ύφεση το πύρινο μέτωπο στην αρχαία ολυμπία. «ήμασταν εγκλωβισμένοι για 1,5 ώρα». Μία νέα φωτιά εκδηλώθηκε στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή μιράκα του δήμου αρχαίας ολυμπίας, που βρίσκεται σε διαφορετικό σημείο από το πύρινο μέτωπο που είναι σε εξέλιξη στην. Το χωριό καυκανιά δεν κατάφερε να γλιτώσει από το μένος της πυρκαγιάς. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Η φωτιά πλησιάζει απειλητικά σπίτι στο χελιδόνι. Σε εξέλιξη βρίσκεται μία νέα φωτιά στην ηλεία και συγκεκριμένα στην περιοχή ηράκλεια, του δήμου αρχαίας ολυμπίας, ενώ από την πυροσβεστική δόθηκε εντολή για την προληπτική εκκένωση της. Οι φλόγες είναι ένα χιλιόμετρο από το μουσείο της αρχαίας ολυμπίας. Εντολή εκκένωσης της αρχαίας ολυμπίας. Δημοφιλεισ ειδησεισ τωρα live blog: Φωτιά στη σαμοθράκη/ © αρχειο/intime news/τζαμαροσ παναγιωτησ. Παρασύρθηκε αστυνομικός από πυροσβεστικό όχημα. Στις φλόγες η περιοχή της κορυφής.

Posting Komentar

0 Komentar